1. Menú:
  2.  Home
  3. / Text legal

Text legal

Deltabcn, amb domicili social al Carrer Tecnologia 19, Baixos - Edifici Dinamarca, C.P. 08840 - Viladecans, és titular del web www.deltabcn.cat, i per tant, es reserva tots els drets de propietat intel·lectual.
Deltabcn no concedeix cap tipus de llicència o autorització d'ús personal a l'usuari, sobre els seus drets de propietat intel·lectual i industrial i sobre qualsevol altre dret relacionat amb el seu web i els serveis que s'hi ofereixen. Així, l'usuari reconeix que la reproducció, distribució, comercialització o transformació no autoritzades dels continguts d'aquest web, constitueix una infracció dels drets de propietat intel·lectual i industrial de Deltabcn.

Deltabcn declina tota responsabilitat respecte a la informació que es trobi fora del web ja que la funció dels links que hi apareixen és únicament la d'informar sobre un tema concret.

Deltabcn s'exonera de tota responsabilitat pel correcte funcionament d'aquests enllaços, del resultat obtingut a través d'ells, de la veracitat i licitud del contingut o informació a la que s'accedeixi, així com dels perjudicis que la informació de la pàgina trobada pugui ocasionar en l'usuari.

 

Benvinguts

Objectius

Deltabcn, motor de connexió de coneixement local i internacional

Ubicació

Deltabcn 50 Ha d'extensió, al terme municipal de Viladecans

Connectant coneixement

Hub de coneixements, en un entorn actiu i permeable

Història del projecte

Potenciar la l'industria aeroespacial, i de la mobilitat en general

El Consorci del Parc Aeroespacial i de la Mobilitat

Objecte: planejament, gestió i urbanització

Eix industrial del Baix Llobregat

Concentració d'activitat industrial

Anell cientific

Un entorn de coneixement